1. Iš pradžių įkaitiname vieną šaukštelį jūsų naudojamo riebalo, suberiame susmulkintą svogūną, česnaką ir imbiero šaknį.
2. Pakepiname, kol dailiai viskas apkeps.
Reklama
3. Tuomet sudedame vištieną, apkepame, kol mėsytė pabaltuos.
4. Tada užpilame sultiniu, supilame pomidorus, riešutų sviestą ir/ar riešutus, pabarstome pipirais, malta kalendra, uždengiame bei troškiname ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol vištiena pradės skirtis nuo kaulo/arba bus minkšta (jei naudosite krūtinėlę).
5. Po maždaug 20 minučių troškinimo sudedame kubeliais supjaustytas daržoves, bei troškiname viską, kol daržovės bus beveik ižvirusios, bet dar traškios (jei naudosite bulves, troškinkite, kol bulvės bus pilnai išvirusios).