2. Tada dubenyje šaukštu sumaišykite išplaktus kiaušinius, pieną, sultis, grietinę, lydytą bei atvėsintą sviestą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, druską bei kepimo miltelius. Į sausą masę supilkite skystąją bei šaukštu maišykite tik kol neliks sausų miltų. Nepermaišykite! Tuomet dėkite į keksiukų formą popierines keksiukų formeles, užpildykite du trečdalius formelės tešla bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių (tikrinkite viduriuką mediniu iešmeliu).
3. Glajus: Išmaišykite sultis su milteliniu cukrumi iki vientisos masės. Tada dar šiltus keksiukus kulinariniu teptuku aptepkite glajumi. Leiskite sustingti. Po to galite aptepti pakartotinai, nes glajus linkęs susigerti. Aš pati tepiau net 3 kartus, kol sunaudojau visą pasigamintą glajų. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Nepaprastai skanu… Keksiukai gavosi itin minkšti, skonis švelnus, o glajus jį puikiai paryškino.