Apelsininis šašlykas (iš vištienos)

2018-04-24 Autorius SP Receptai

Apelsininis šašlykas (iš vištienos)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlė: 1 kilogramo (arba šlaunelių mėsa be odos ir be kaulų)
    • apelsinai: 4
    • sojų padažas: 6 valgomųjų šaukštų
    • medus: 1 valgomojo šaukšto
    • angliškos (grūdėtosios) garstyčios: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: 4 skiltelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių paruoškite marinatą: sumaišykite sojų padažą, medų, išspaustą česnaką, nutarkuotas apelsinų žieveles bei garstyčias.
  2. 2. Gautą masę sumaišykite su supjaustytos vištienos gabalėliais. Išspauskite apelsinų sultis bei užpilkite ant mėsos. Sulčių pilkite tiek, kad vištiena būtų apsemta.
  3. Reklama
  4. 3. Palaikykite šaldytuve maždaug keletą valandų.
  5. 4. Po to kepkite ant gerai įkaitintų žarijų (arba galite kepti ir orkaitėje ant medinių iešmelių). Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau šašlykų receptų rasite: Šašlykų receptai.
Paprastos cezario salotos su vištiena
(2)
Vištienos užkepėlė su daržovėmis
(75)
Noodles - lakštiniai makaronai su vištiena ir kinietiškuoju Pak Choi
(2)
Kinietiški vištienos sparneliai
(4)