Avinžirnių ir sezamo sėklų pastos užtepėlė

2019-02-22 Autorius Samčio užrašai

Avinžirnių ir sezamo sėklų pastos užtepėlė

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • virti avinžirniai: 200 gramų
    • Tahini sezamo sėklų pasta: 3 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • alyvuogių aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • maltas kuminas: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • ciberžolė: žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių virtus avinžirnius, sezamų pastą sudedame į smulkintuvą. Įspaudžiame citrinos sultis, supilame aliejų, beriame druskos bei malto kumino. Viską gerai sutriname iki vientisos masės.
  2. 2. Tuomet sudedame sutrintą masę į indą, kuriame patieksite bei apiberiame ciberžole arba rūkytos paprikos milteliais.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekiame su duonos trapučiais. Skanaujame!
  5. 4. Pastebėjimas: Tokia pasta idealiai tinka ne tik humusui, bet ir į desertus, kepinius, bet ir puikiai tinka padažams ir salotoms, ir mėsai... Rekomenduoju išbandyti.
Cukiniju piršteliai su sūriu
(3)