1. Pirmiausia nuplauname ir nusausiname visus salotų lapus bei išdėliojame lėkštėse lygiomis dalimis.
2. Tada sutarkuojame morkas, supjaustome juostelėmis agurotį ir plonomis juostelėmis saliero stiebus.
Reklama
3. Morkas, agurką, salierą bei daigintus sojos daigus išmaišome ir lygiomis dalimis paskirstome ant jau paruoštų salotų.
4. Tuomet išspaudžiame laimą, sumaišome jį su sojos padažu ir alyvuogių aliejumi. Į padažą sudedame smulkiai supjaustytą čili pipirą ir išspaudžiame česnako skiltelę.
5. Tada padažą gerai išmaišome ir juo apšlakstome paruoštas salotas bei jas papuošiame liucernos daigais. Skanaujame!
6. Patarimsa: Prie tokių salotų, jeigu norisi, labai tinka karštos baltos bandelės su sviestu.
7. Rekomendacija: Daugiau salotų receptų rasite: Salotos.