1. Įkaitinkite orkaitę iki 160°C arba 140°C su ventiliatoriumi. Ištieskite pyrago skardą su nelipniu kepimo popieriumi.
2. Sulaužykite sausainius ir sudėkite į maisto kombainą. Malkite kol bus visiskai sutraiškyti. Sudėkite sviestą ir dar kartelį viską sumalkite (turėtų gautis vientisa masė). Masę tolygiai paskirstykite ant paruoštos kepimo skardos, stipriai spausdami su šaukštu. Iššluostykite kombaino indą.
3. Sudėkite tepamą sūrelį, kondensuotą pieną, apelsinų žieveles ir 150 ml sutirštinto kremo. Malkite kol taps vientisa masė. Tuomet sudėkite kiaušinius ir šokoladą, dar kartelį sumalkite. Dėkite masę ant pirmosios paruoštos masės. Kepkite 1h, tuomet palaukite kol atauš iki kambario temperatūros, tuomet padėkite į šaldytuvą dar maždaug 3 valandom.
4. Kad pagaminkite migdolus apkepintus cukruje, įkaitinkite orkaitę iki 180°C arba 160°C su ventiliatoriumi. Suberkite migdolus į kepimo skardą ir kepkite maždaug 4-5 minutes, kad būtų švelniai apkepta. Ištraukite lauk ir palikite juos atvėsti.
5. Sumaišykite cukraus pudrą su 2 šaukštais vandens ir nedideliame puode virkite. Maišykite ant mažos ugnies kol cukrus ištirps. Tuomet dar pavirkite maždaug 5 minutes kol masė pataps aukso spalvos. Nuimkite nuo ugnies, leiskite kelias sekundes atvėsti (jog dingtų burbuliukai) ir apipilkite migdolus su šia mase.
6. Galutiniam paruošimui paimkite iš šaldytumo jau paruoštą pagrindą, ant jo supilkite likusį tirštą kremą. Pilkite migdolus su cukrumi ir būtinai papuoškite braškėmis.