Bemielės sluoksniuotos tešlos tinginių Napoleonas, su kondensuotu pienu ir sviestu

2023-09-08 Autorius WorldRecipes.lt

Bemielės sluoksniuotos tešlos tinginių Napoleonas, su kondensuotu pienu ir sviestu
Vau! Nerealiai gardus bemielės sluoksniuotos tešlos tinginiu Napoleonas su kondensuotu pienu, mūsų šeimą tikrai sužavėjo. 10 balų iš 10, o ir paruošti visiškai paprasta. Nežinau kodėl šį receptą taip ilgai buvau išsisaugojusi, bet vis delsiau pasigaminti. Desertas tikrai skirtas visiems tinginiams, bet rezultatas nuostabus. Bent jau man asmeniškai, tai skonis tarsi tikrojo Napoleono torto. Jeigu kas mėgstate, galite dar drąsiai užtepti šiek tiek rūgščios spanguolių uogienės, manau, kad tikrai labai tiktų.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje sviestą bei kondensuotą pieną palikite šiltoje vietoje, kol taps kambario temperatūros.
  2. 2. Sušilus, sviestą bei kondensuotą pieną suplakite kartu su keletu lašų vanilės ekstrakto.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet tešlos lakštus supjaustykite pailgomis centimetro pločio juostelėmis bei kepkite orkaitėje, kol tolygiai paruduos.
  5. 4. Palikite atvėsti. Kelias juostas pasilikite trupinių paruošimui.
  6. 5. Ant maistinės plėvelės dėkite 5-6 atvėsusias juosteles.
  7. 6. Užtepkite kremu bei ant viršaus vėl dėliokite juosteles.
  8. 7. Taip kartokite keletą kartų.
  9. 8. Tada sluoksniuotą pyragą susukite į plėvelę bei dėkite į šaldytuvą maždaug 8-10 valandų.
  10. 9. Ištraukite iš šaldytuvo bei aplipdykite trupiniais iš likusių juostelių. Skanaukite!
  11. 10. Rekomendacija: Daugiau Napoleonų receptų rasite: Napoleono receptas.
Bemielės sluoksniuotos tešlos tinginių Napoleonas, su kondensuotu pienu ir sviestu
Bemielės sluoksniuotos tešlos tinginių Napoleonas, su kondensuotu pienu ir sviestu

Eglė

Koks skanutis. Labai patiko. Gaminsiu dar ne kartą! :)
Atsakyti