1. Iš pradžių bulves nuskutame bei sutarkuojame, tuo pačiu kartu su bulvėmis sutarkuojame svogūną ir česnaką.
2. Tada į gautus tarkius supilame karštą pieną bei išmaišome. Įmušame kiaušinius, supilame aliejų, suberiame prieskonius bei išmaišome.
Reklama
3. Tuomet faršą apkepkite keptuvėje. Į kepimo formą sudėkite apkepintą faršą, užpilkite tarkio mase bei kepkite iki 200-220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Skanaukite su grietine!
4. Pastebėjimai: Man pačiai asmeniškai labiau patinka, kai apkepintas faršas yra sumaišomas su bulvių tarkiu bei tik tuomet supilamas į kepimo formą. Kepiau formoje 23x34 centimetrų. Kepimo pradžioje uždengiau su folija, o prieš bebaigiant kepti foliją nuėmiau, kad viršus dailiai paskrustų.