Labai sodraus šokolado skonio drėgni keksiukai, kurie verti nuodėmės. Esu išmėginusi tikrai nemažai šokoladinių keksiukų ir
brownie pyragų receptų ir jau seniai įsitikinau, kad šis mano mylimiausias, patikimiausias ir visoks kitoks geriausias iš visų. Tikriausiai dėl labai gerai išreikšto šokolado skonio juose. Tokie keksiukai labiausiai tinka juodo šokolado mėgėjams, bet verta išmėginti jeigu ir nesate didelis jo gerbėjas, tiesiog tuomet reikėtų įmaišyti dalį pieniško arba įdėti priedų, kremo, kitų ingredientų, kurie sumažintų keksiukuose esantį kartų poskonį. Taigi, mažiau kalbų ir einame kepti!
Recepto sudėtingumas: Visai nesudėtingas ir itin naudingas, nes su šia tešla taip pat galite pasigaminti pyragą arba
biskvitą tortui, ar net gražiuosius
cake pops'us!
Kaip gimė receptas: Iš visų savo mėgintų Brownie sudariau savo mylimiausią, vieną receptą.
Įvertinimas: 9,5, jeigu nedėsite visai jokių priedų. 11 iš 10, jeigu gaminsite su kremu, riešutais arba džiovintomis uogomis.
Eksperimentuokite, derinkite skonius ir atraskite savo mylimiausią, nes pateiksiu net kelis priedus su kuriais galite pasigaminti šiuos keksiukus.