1. Iš pradžių morkas, svogūnus bei paprikas supjaustykite kubeliais ir apkepinkite ant šlakelio aliejaus.
2. Tuomet aguročius bei pomidorus taipogi supjaustykite kubeliais.
Reklama
3. Tada visas daržoves dėkite į didelį puodą, suberkite cukrų ir druską, supilkite aliejų bei patroškinkite nuo užvirimo maždaug 20 minučių.
4. Po to sudėkite išspaustas česnako skilteles, supilkite actą, pakaitinkite dar kelias minutes bei sudėkite į iškaitintus stiklainius, apverskite ir palikite visiškai atvėsti. Mėgaukitės:)
5. Pastebėjimas: Kai aš pati pirmą kartą pasigaminau šią mišrainę, galvojau, kad bus nelabai skani, nes išvaizda manęs nesužavėjo, bet skonis buvo tikrai labai geras, rekomenduoju išbandyti.
6. Pastebėjimas: Vietoje aguročio galite naudoti ir cukinijas, daržovių proporcijas galite keisti, jeigu nemėgstate pvz. paprikų tada dėkite dvigubai daugiau morkų.