1. Pirmiausia česnako galvutes išdaliname skiltelėmis, nulupame tik viršutinį odelės sluoksnį. Iki galo nulupame tik tris česnako skilteles.
2. Tuomet nuluptas česnako skilteles sutarkuojame su smulkia tarka – tarkuojame tiesiai į dubenėlį su augaliniu aliejumi, aliejų dar paskaniname druska, labai gerai išmaišome.
3. Tada bulves labai gerai nuplauname, geriausia su šiurkščiu šepetėliu – jų lupti nereikės. Bulves supjaustome maždaug centimetro storio riekelėmis.
4. Supjaustytas bulves sudedame į dubenį bei užpilame česnakiniu aliejumi – gerai išmaišome, kad bulvės apsiveltų aliejumi.
5. Po to atsiplėšiame šešis dvigubus maždaug 30 centimetrų ilgio bei 40 centimetro pločio kepimo folijos gabalėlius.
6. Tuomet į kiekvieno kepimo folijos gabalėlio centrą įdedame bulvių, kelias skilteles česnako. Pagardiname druska bei pipirais. Šoninės juosteles pasmulkiname – kiekvienai bulvių porcijai turėtų tekti po dvi šoninės juosteles (kiekvieną padalinti į tris dalis).
7. Galiausiai gražiai folija apgobiame bulves, truputį pakepame orkaitėje ar ant grotelių. Tuomet į kiekvieną folijos krepšelį įpilame po pusę stiklinės vandens bei užlankstome folijos kraštus. Orkaitėje ant grotelių kepame maždaug 30 minučių. Skanaus!