1. Iš pradžių kepimo skardą (naudota 20x30 centimetrų) išklokite su kepimo popieriumi, konditeriniu šepetėliu patepkite sviestu bei dėkite tešlos lakštą.
2. Tada imkite kitą lapą, uždėkite ant viršaus bei vėl patepkite su sviestu.
Reklama
3. Lapų nereikia spausti ar suploti - juos reiktų tik lengvai sustumti, kadangi skarda bus truputį mažesnė negu lapas.
4. Taip sustumdydamos sluoksniuokite visą pakelį tešlos.
5. Tuomet skardą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, bei kepkite maždaug 15-20 minučių.
6. Tuo tarpu indelį kondensuoto pieno sumaišykite su dviem puodeliais karšto vandens bei gerai išmaišykite.
7. Išėmusios skardą iš orkaitės užpilkite šiuo skiestu kondensuotu pienu bei vėl dėkite į orkaitę.
8. Kepkite dar apie 15-20 minučių.
9. Iškepusį apibarstykite su cukraus pudra. Skanaukite!
10. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.