1. Pirmiausia vištieną supjaustykite mažais gabaliukais bei sudėkite į indą. Tada užpilkite 1 arbatinį šaukštelį sojos padažo, gerai išplaktą kiaušinio baltymą, berkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, sutarkuotą imbierą ir 1 arbatinį šaukštelį ryžių vyno. Išmaišykite bei palikite, kad pastovėtų maždaug 10 minučių.
2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą aliejaus, sumeskite riešutus bei pakepkite maždaug kelias minutes maišydamos. Po to išimkite iš keptuvės. Į keptuvę pilkite dar šaukštą aliejaus, sudėkite supjaustytas džiovintas paprikas, susmulkintas dvi česnako skilteles bei truputį juodųjų pipirų. Pakaitinkite, kol pasklis aromatas. Sudėkite vištieną bei kepkite ant didelės kaitros maišydamos maždaug 3 minutes. Pilkite 1 arbatinį šaukštelį sojų padažo, berkite 1 arbatinį šaukštelį cukraus, įlašinkite acto bei sudėkite atgal į keptuvę žemės riešutus. Kepkite dar apie 2 minutes. Skanaukite!
3. Pastebėjimas: Aš dar į padažą įpyliau kelis šaukštus sultinio, bet to visai nereikia.