Greitai marinuoti svogūnai su actu

2023-05-07 Autorius WorldRecipes.lt

Greitai marinuoti svogūnai su actu
Man asmeniškai labai patinkantis būdas greitai užmarinuoti svogūnus. Labiausiai jie tinka prie šašlykų, bet žinoma galite patiekti ir prie silkės ar panašiai. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • svogūnai: 2
    • 7% actas: 40 mililitrų
    • verdantis vanduo: 100 mililitrų
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 2 arbatinių šaukštelių
    • lauro lapeliai: kelių
    • juodieji pipirai: kelių
    • pasirinktinai: krapai, čili pipirai, garstyčių sėklos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių verdantį vandenį užpilame ant druskos ir cukraus bei išmaišome.
  2. 2. Tuomet svogūnus supjaustome žiedais arba pusžiedžiais.
  3. Reklama
  4. 3. Sudedame į stiklainį bei padaužome kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio.
  5. 4. Užpilame vandenį, actą bei suberiame prieskonius.
  6. 5. Stiklainį papurtome, kad viskas pasiskirstytų bei paliekame pastovėti.
  7. 6. Galite mėgautis jau po 30 minučių arba pasiruošus iš anksto laikyti šaldytuve maždaug 24 valandas. Skanaus!
Greitai marinuoti svogūnai su actu

Simone

Suojiausciau svogunus druska,cukru uzdejau ,acto supiliau karšto vandens idejau viena lauro lapelį ir krapų arb.šaukštelį uzdengiau, papurciau truputį,is palaukiau šaldytuve, nereikia jokių daužymo, po 30min.šaldytuve skanaus
Atsakyti

Edita

Druskos tikrai nereikia
Atsakyti

Judita

Tikrai neatitinkantis tikroves receptas! Druskos visai nereikia, o acto ir perdaug!
Atsakyti

Receptas 100% teisingas, druskos būtinai reikia.

Jei padaužysi, tai lekštėj tikrai taip neatrodys kai p nuotraukoj matosi
Atsakyti

Valdas Valdas

Jai per smegenine su kočėlu praverstų padaužyt.
Atsakyti

Bubu

Tai kad rašo aiškiai.. svogūnus padaužyt, o ne smegeninę

Igle

Drusko tikrai nereikia, o ir acto perdaug!
Atsakyti

Rasa

labai skanu su mineraliniu "Vytautas".
Atsakyti

Rùta

O aš tik išspaudžiu citriną ir cukraus pagal skonį ant supjaustytų svogūnų, pakratau uždengus, krapų užbarstau ir už 20 minučių jau galima valgyti, prie šašlykų skanumėlis!
Atsakyti

Aldona

Kaip su tuo mineraliniu daryti?
Atsakyti

Indre

Druskos tikrai nereik, o ir acto perdaug!
Atsakyti

Kęstas

Skonis skoniui nelygus, daryk savaip
Kamado grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis
(5)
Kaukazietiškas avienos šašlykas
(2)
Mėsos troškinys - guliašo sriuba ant laužo
(2)