Šis troškintų brokolių, cukinijų ir avinžirnių patiekalas – sveikas ir lengvai paruošiamas pasirinkimas, kuriame susijungia daržovių gaivumas ir švelniai sūrus sojos padažo aromatas. Česnakas suteikia patiekalui pikantiškumo, o krapai įneša gaivios žalumos. Gausiai apibarstytas tarkuotu kietuoju sūriu ir lukštentomis saulėgrąžų sėklomis, šis patiekalas tampa dar gardesnis ir maistingesnis, puikiai tinka tiek kaip lengvas pagrindinis valgis, tiek kaip garnyras prie kitų patiekalų.
Redaktorės Vaidos komentaras - kepant daržoves vietoj vandens galima įpilti šiek tiek kokosų pieno, gausis labiau Azijos įkvėptas troškinukas. Taip pat, užbaigimui, vietoj kietojo sūrio galima užbarstyti trupinto fetos sūrio. Tik jeigu sūris kiek sūresnis, reikia atsižvelgti į naudojamo sojos padažo sūrumą, kad galutinis patiekalas nebūtų per sūrus.