Tikriausiai sutiksime ne daug žmonių, kurie nežinotų deserto "Palmės". Klasikinis, nostalgiškas skonis, kuris dažną lydėdavo vaikystėje.
Bandelės "Palmės", kurios savo išvaizda primena palmės lapus, ypač populiarios dėl savo traškios tekstūros ir subtilaus saldumo. Dažnai „Palmės“ yra apibarstomos cukrumi, kuris karamelizuojasi kepant, suteikdamas papildomą skonio ir tekstūros kontrastą. Šios bandelės puikiai tinka prie kavos ar arbatos ir yra mėgstamos tiek vaikų, tiek suaugusiųjų.
Gaminant bandeles iš sluoksniuotos tešlos - gamybos laikas labai sutrumpėja ir bandelėmis galima mėgautis netgi vėlyvųjų pusryčių metu. Šaldyta tešla tokiais momentais labai pasitarnauja, verta visuomet jos turėti šaldiklyje, kad desertais galima būtų pasimėgauti kada tik panorėjus.
Redakcijos patarimas: prieš formuojant bandeles tešlą galima pabarstyti cinamoniniu cukrumi ar aguonomis, gausis kitokio skonio bandelės. Joms iškepus - labai gardu jas apibarstyti cukraus pudra ar netgi aplieti tirpintu šokoladu.