Grilyje kepta vištiena marinuota dižono garstyčiose

2018-04-25 Autorius Medėjos blogas

Grilyje kepta vištiena marinuota dižono garstyčiose

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 5-6
    • dižono garstyčios: 0,3 stiklinės
    • raudonojo vyno actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 0,25 stiklinės
    • Kajeno pipirai: ~0,5-1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių sumaišome garstyčias, actą bei pipirus.
  2. 2. Tuomet sumaišome vištieną su garstyčių marinatu bei paliekame šaldytuve bent jau pusvalandžiui (idealiausia 4-8 valandoms).
  3. 3. Tada marinuotą vištieną kepame grilyje, kol ši bus iškepusi. Aš šį kartą kepiau iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje pasirinkus grilio funkciją. Puikiai pavyko. Skanaus!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Vištiena kinietiškai su paprikomis ir pievagrybiais
(1)
Kepta vištiena su pomidorų ir alyvuogių padažu
(11)
Tažinė su vištiena ir alyvuogėmis
(1)
Beatos tailandietiška sriuba su kokosų pienu
(1)
Folijoje keptos vištienos blauzdelės su daržovėmis
(1)