antienos filė "Žolelių" didkepsnis iš "Kitchen me": 350 gramų
rukolos salotos: 1 saujos
avietės: 1 saujos
Padažui:
avietės: 0,5 stiklinės
medus: 1 šaukštelio
obuolių actas: 1 šaukšto
alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
malti baltieji pipirai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių antienos filė didkepsnį supjaustykite griežinėliais bei iškepkite keptuvėje. Kepkite po maždaug 3-5 minutes iš kiekvienos pusės.
2. Tuomet padažui trintuvėje sutriname avietes, medų, actą, aliejų bei pipirus. Triname iki vientisos masės.
Reklama
3. Po to į lėkštes sudėkite salotas, nuplautas bei nusausintas avietes. Ant viršaus dėkite iškeptą antieną. Galiausiai apliejame pasigamintu aviečių padažu. Patiekiame iškart. Lepinamės!