Kepta antis nėra pats dažniausias svečias ant mūsų stalo. Daug dažniau stalą papuošią
kepta višta arba keptas
kalakutas. Aš pati antį ruošiu dažniausiai tik per didžiąsias metų šventes (Kalėdoms arba Velykoms), o kartais pasirenku gaminti ir per savo gimtadienį. Seniau stengdavausi išmėginti vis skirtingus anties kepimo receptus, bet jie dažnokai mane nuvildavo. Pagal šį receptą kepimo rankovėje, su obuoliais, kepiau keletą kartų ir viskas pavyko super. Tai ties juo ir apsistojau, dar šiek tiek patobulinau ir dabar visada kepu tik šitaip. Tad nusprendžiau jį įkelti ir visiems skaitytojams, esu tikra, kad patiks ir Jums. Pasilepinkit!
nijole
Atsakyti
Rimas
Irena Petrukaitienė
Atsakyti
Valdas Valdas
Arūnas
Atsakyti