Visai neseniai atradau šį keptos lydekos receptą. Jis vertas visų didžiausių pagyrų. Gaunasi nerealiai skaniai, ta plutelė pakelia patiekalą į naują lygį.
Gamindami pirmiausia žuvį apskrudinsime keptuvėje, o užbaigsime kepimą orkaitėje. Super skanu.
1. Iš pradžių lydeką aštriu peiliu įpjauname keliose vietose. Apibarstome druska bei pašlakstome citrinos sultimis. Apskrudiname gerai įkaitintoje keptuvėje.
2. Tuomet plutelei skirtus ingredientus sumaišome bei uždedame ant lydekos.
Reklama
3. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10–15 minučių (priklausomai nuo žuvies dydžio).
4. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau lydekos receptų rasite: Lydekos receptai.