1. Iš pradžių žuvį nuplauname, įpjauname keliose vietose įstrižai, pabarstome pagal savo skonį druska ir pipirais. Guldome žuvį į kepimo skardą.
2. Tada į skardą sudedame šiek tiek įskeltus česnakus, stambiais gabalais supjaustytus svogūną bei citriną, sudedame nuplautus pomidorus.
Reklama
3. Tuomet daržoves apšlakstome balzamiko acto, o visą skardos turinį pašlakstome aliejumi. Dedame į įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros orkaitę bei kepame maždaug 15-20 minučių.
4. Galiausiai į lėkštes dedame salotų mišinio, guldome žuvį bei sudedame keptus pomidorus. Apšlakstome kepimo metu susidariusiu padažu. Patiekiame ir skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau skumbrės receptų rasite: Skumbrės receptai.