Strimelių file su grietinės padažu

2020-03-14 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Strimelių file su grietinės padažu
Kai vyras iš parduotuvės parnešė strimeles, tai buvo ne mažas galvos skausmas. Ką gi su jomis daryti?? Bet google visagalis. Skonis maloniai nustebino ir tikrai tvirtinu, kad užkandėlė yra puiki. Siūlau išbandyti ir jums. 

Ingredientai

    • originaliosios strimelių filė su prieskoniais
    • skrudinto batono riekelės
    Padažui:
    • grietinės: 6 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sulčių
    • cukraus: žiupsnelio 
    • smulkiai pjaustytų krapų
    • šviežiai smulkintų svogūnų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Į grietinę pagal skonį įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame cukraus, krapų ir gerai išmaišome.
  2. 2. Supilame į indelį ir ant viršaus užberiame smulkiai pjaustytų šviežių svogūnų.
  3. Reklama
  4. 3. Imame paskrudintą batono riekelę, dedame strimelės file ir užpilame padažu.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau žuvies patiekalų receptų rasite: Žuvies patiekalai.
Paelja su žuvimi, jūros gėrybėmis ir daržovėmis
(1)
Skumbrės ir ryžių salotos
(4)
Šamo maltinukai - kotletai orkaitėje
(7)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Orkaitėje kepta menkės filė su daržovėmis
(22)
Su daržovėmis ir lašiša įdaryta lydeka
(1)