1. Pirmiausia varškę dubenyje gerai išmaišykite su kiaušiniais, miltais, cukrumi, vaniliniu cukrumi, sutarkuotu moliūgu bei druska. Tešla turi gautis minkšta bei lipni (ganėtinai sunkiai maišoma šaukštu).
2. Tuomet į lėkštę berkite kelis šaukštus miltų. Kabinkite po šaukštą tešlos, įleiskite į lėkštę su miltais, apvoliokite iš visų pusių bei lengvai miltuotomis rankomis suformuokite nedidelius paplotėlius.
Reklama
3. Tada jų paviršių subraižykite peiliu (įspaudžiame linijas). Kepkite įkaitintame aliejuje.
4. Gardžiausia valgyti dar šiltus su uogiene, grietine bei cukrumi arba citrininiu padažu. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau varškėčių receptų rasite: Varškėčiai.
Receptų mylėtoja
Atsakyti
Rūta
Atsakyti