Keptos krevetės grietinėlės padaže su citrina

2021-04-21 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Keptos krevetės grietinėlės padaže su citrina
Mūsų šeima tikrai labai mėgsta krevetes. Įprastai gaminu česnakines krevetes, bet kartais norisi paįvairinti. Šįkart labai norėjosi ir padažo. Gavosi toks tikrai pavykęs variantas su grietinėlės padažu. Rekomenduoju ir Jums pamėginti.

Ingredientai

    • krevetės: 500 gramų
    • rūkyta paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • česnakas: 1 skiltelės
    • druska: žiupsnio
    • čili dribsniai: žiupsnio
    • citrinos: 2 griežinėlių
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • sviestas: 30 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sviestą ištirpinkite keptuvėje.
  2. sviestas tirpinamas keptuvėje
  3. 2. Tada sudėkite susmulkintą česnaką ir krevetes. Pabarstykite prieskoniais ir pakepinkite kelias minutes.
  4. Reklama
  5. 3. Tuomet supilkite grietinėlę, dėkite citrinos griežinėlius ir patroškinkite, maždaug 5-7 minutes, kol krevetės visos tampa gražios rožinės spalvos.
  6. 4. Mes pasirinkome valgyti krevetes su prancūzišku česnakiniu batonu, vis "padažant" jį į padažą. Skanaus!
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Žalios Iceberg salotos su krevetėmis
(6)
Keptos krevetės su baltu vynu, česnaku ir grietinėle, patiektos su mango salsa
(1)
Midijų sriuba su kokoso pienu ir kario prieskoniais
(1)