Keptos krevetės grietinėlės padaže su citrina

2021-04-21 Autorius Kviečiu į virtuvę

Keptos krevetės grietinėlės padaže su citrina
Mūsų šeima tikrai labai mėgsta krevetes. Įprastai gaminu česnakines krevetes, bet kartais norisi paįvairinti. Šįkart labai norėjosi ir padažo. Gavosi toks tikrai pavykęs variantas su grietinėlės padažu. Rekomenduoju ir Jums pamėginti.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • krevetės: 500 gramų
    • rūkyta paprika: 1 arbatinio šaukštelio
    • česnakas: 1 skiltelės
    • druska: žiupsnio
    • čili dribsniai: žiupsnio
    • citrinos: 2 griežinėlių
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • sviestas: 30 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sviestą ištirpinkite keptuvėje.
  2. sviestas tirpinamas keptuvėje
  3. 2. Tada sudėkite susmulkintą česnaką ir krevetes. Pabarstykite prieskoniais ir pakepinkite kelias minutes.
  4. Reklama
  5. 3. Tuomet supilkite grietinėlę, dėkite citrinos griežinėlius ir patroškinkite, maždaug 5-7 minutes, kol krevetės visos tampa gražios rožinės spalvos.
  6. 4. Mes pasirinkome valgyti krevetes su prancūzišku česnakiniu batonu, vis "padažant" jį į padažą. Skanaus!
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau krevečių receptų rasite: Krevečių receptai.
Karališkos salotos su jūrų gėrybėmis
(3)
Takai su krevetėmis ir mango salsa
(3)