Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

2017-10-17 Autorius Kulinare.lt

Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Ingredientai

    • kokosų pienas: 500 mililitrų
    • česnakų galvos: 1
    • čiobrelių šakelės: 6
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • alyvuogių aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska: 1 arbatinio šaukštelio
    • malti juodieij pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
    • vištiena: 1800 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Vištieną apibarstykite su druska bei pipirais. Troškinimui skirtame puode įkaitinkite aliejų bei ištirpinkite sviestą. Svarbu, kad puodas būtų pritaikytas naudoti orkaitėje.
  2. 2. Tuomet sudėkite į puodą vištienos gabalėlius bei pakepinkite maždaug 4 minutes. Kai viena pusė apskrus apverskite bei dar pakepinkite maždaug 4 minutes. Sudėkite čiobrelio šakeles ir česnako skilteles bei dar pakepinkite maždaug 30 sekundžių. Kepant maišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada supilkite kokosų pieną, puodą uždenkite bei dėkite į orkaitę apie 50-60 minučių, kol vištiena bus pilnai išsitroškinusi. Išimkite iš orkaitės bei palikite keletai minučių atvėsti. Skanaukite!
Vištiena indišku stiliumi
(2)
Kiniška vištiena Guo Bao
(18)
Paprasta lazanija su moliūgu ir vištiena
(1)