1. Pirmiausia puode užviriname pasūdytą vandenį, į jį sumetame iš paruošto faršo padarytus nedidelius kalakutienos kukuliukus ir tarkuotą morką. Keletą minučių paverdame.
2. Tuomet įmetame supjaustytą kopūstą, po kiek laiko supjaustytas bulves ir petražoles. Dar kelias minutes paverdame ir pietūs jau paruošti. Patiekiame ir skanaujame!
Reklama
3. Pastebėjimas: jeigu verdate šią sriubą žiemos metu, kopūstas virs daug ilgiau, gal net dėčiau jį į puodą pirmiau nei faršą. Bent jau man pirktiniai kopūstai žiemos metu vis pasitaiko "mediniai", labai kieti.
4. Pastebėjimas: Įprastai šią sriubą verdu su žirniais, bet šiandien sunaudojau, nuo salotų likusią, kopūsto puselę ir šis eksperimentas labai pasiteisino, tai dalinuosi ir su jumis.
5. Rekomendacija: Daugiau kopūstų sriubų receptų rasite: Kopūstų sriubos.