Šias krevetes grietinėlės padaže, ruoštas su česnaku labai skanu patiekti su balta duona ir valgyti vis duonelę "padažant" į padažiuką. Taip pat šalia labai tiks vyno taurė. :)
1. Pirmiausia krevetes išlukštenkite, palikite prie uodegėlės tik patį galiuką.
2. Tuomet pašildykite keptuvėje aliejų, įdėkite sviestą, čiobrelio be kotelių, maišydami įdėkite raudonėlį bei peletrūną.
3. Tada dėkite krevečių uodegėles.
4. Supilkite vyną, intensyviai maišykite, prieš užverdant lėtai pilkite grietinėlę, intensyviai maišydami. Grietinėlė neturi užvirti, mažinkite kaitrą, keiskite puodo vietą, kad kuo ilgiau išlaikyti patiekalą priešviriminėje stadijoje.
5. Kai padažiukas sutirštėja, patiekite ir skanaukite! Kaip minėjau skaniausia su balta duonele, taip pat labai tinka ir vyno taurė šalia. :)
Geras
Nesupratau kur tas 8skilteles cesnako dingo
Atsakyti
Geras
Atsakyti