Kukurūzų ir brokolinių kopūstų kepsneliai

2018-04-14 Autorius Baking Secrets

Kukurūzų ir brokolinių kopūstų kepsneliai
Nesudėtingai pagaminamas bei labai gardus patiekalas. Idealiai tinka ne tik lengviems pietums, užkandžiui, bet ir vaikų pietų dėžutei.

Ingredientai

    • brokoliniai kopūstai: 150 gramų
    • konservuoti saldieji kukurūzai: 150 gramų
    • miltai: 150 gramų
    • kepimo milteliai: 1,5 šaukštelio
    • kiaušiniai: 1 (vid. dydžio)
    • pienas: 2 šaukštų
    • smulkinti bazilikų lapeliai: 2 šaukštų
    • saldžiaaštris padažas: 2 šaukštų
    • tarkuotas čederio sūris: 75 gramų
    • smulkinti svogūnų laiškai: 2 šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių brokolinio kopūsto žiedynus atskiriame nuo stiebo bei maždaug 8 minutes apverdame garuose. Po to juos susmulkiname.
  2. 2. Tuomet kukurūzus dedame į smulkintuvą bei sutriname iki tyrės.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dubenyje sumaišome visus ingredientus iki vienalytės masės. Dedame druskos ir pipirų pagal savo skonį.
  5. 4. Kepame kepsnelius įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus maždaug 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol dailiai apskrus.
  6. 5. Iškeptus kepsnelius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingas aliejaus perteklius.
  7. 6. Galite patiekti su dzadzikio padažu arba grietine. Skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsnelių receptai.
Veganiškas rūkytas ir prieskoniuotas cheddar'o sūris
(1)