Marinuoti agurkai pomidorų padaže

2018-07-11 Autorius Nekenčiu virtuvės

Marinuoti agurkai pomidorų padaže

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkai: 5 kilogramų
    • pomidorų padažas: 500 gramų (kiti naudoja ir 1 kilogramą padažo)
    • aliejus: 200 gramų
    • actas: 200 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • druska: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: ~300 gramų (7-8 galvutės)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių agurkus supjaustome griežinėliais.
  2. 2. Viską, išskyrus česnakus, sudedame į puodą bei paverdame apie 5 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sudedame griežinėliais supjaustytus česnakus bei dar paverdame apie 3 minutes. Sudedame į iškaitintus stiklainius, užsukame dezinfekuotais dangteliais, apverčiame, uždengiame šiltai, paliekame atšalti ir galiausiai išnešame į rūsį žiemavoti. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkų receptų rasite: Marinuoti agurkai.

rita

labai skanu iš tikrųjų.
Atsakyti

Violeta,

Ar cesnaku galvu tiek,ar skiltelių?
Atsakyti

Daiva

Tai juk parašyta : apie 300 gr., tai ir pasverkite nuvalytus česnakus.

Lina

Ir as norejau paklausti ar sklitelių ar galvu česnako?
Atsakyti
Paprikų, pipirų ir svogūnų čatnis - padažas
(5)