Marinuoti agurkai pomidorų padaže

2018-07-11 Autorius Nekenčiu virtuvės

Marinuoti agurkai pomidorų padaže

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • agurkai: 5 kilogramų
    • pomidorų padažas: 500 gramų (kiti naudoja ir 1 kilogramą padažo)
    • aliejus: 200 gramų
    • actas: 200 gramų
    • cukrus: 200 gramų
    • druska: 2 valgomųjų šaukštų
    • česnakas: ~300 gramų (7-8 galvutės)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių agurkus supjaustome griežinėliais.
  2. 2. Viską, išskyrus česnakus, sudedame į puodą bei paverdame apie 5 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet sudedame griežinėliais supjaustytus česnakus bei dar paverdame apie 3 minutes. Sudedame į iškaitintus stiklainius, užsukame dezinfekuotais dangteliais, apverčiame, uždengiame šiltai, paliekame atšalti ir galiausiai išnešame į rūsį žiemavoti. Skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau marinuotų agurkų receptų rasite: Marinuoti agurkai.

rita

labai skanu iš tikrųjų.
Atsakyti

Violeta,

Ar cesnaku galvu tiek,ar skiltelių?
Atsakyti

Daiva

Tai juk parašyta : apie 300 gr., tai ir pasverkite nuvalytus česnakus.

Lina

Ir as norejau paklausti ar sklitelių ar galvu česnako?
Atsakyti
Uspaskicho marinuoti agurkai žiemai su vyšnių, serbentų ir krienų lapais
(168)
Pomidorai su pomidorų pasta ir česnakais (atsargos žiemai)
(7)