kambario temperatūros nesūdytas sviestas: 150 gramų
skystas medus: 100 gramų (naudojau "Brolių medų")
cinamonas: 2 šaukštelių
rudas cukrus: žiupsnelio (nėra būtina, bet priduoda poskonį)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių į dubenį sudedame minkštą sviestą (kambario temperatūros), medų, cukrų bei cinamoną ir gerai išplakame. Plakame tol, kol masė taps puri bei vientisa.
2. Tuomet sudedame į stiklainius bei laikome šaldytuve. Mėgaujamės!
Reklama
3. Pastebėjimas: Tai nuostabus sviestas, kuris patinka ir vaikams, ir suaugusiems. Aš kartas nuo karto pagaminu jo savo šeimai, nes jis labai tinka tiek su blynais, tiek tepti ant baltos duonos...
4. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.