Tokią silkę mano močiutė valgo tik kitą dieną, ji įsitikinusi, kad tada skaniau. Aš ragavau ir iškart ir kitą dieną, skirtumo nepajaučiau - tiesiog buvo tobulai skanu.
2. Tuomet svogūnus perpjauname perpus bei supjaustome pusžiedžiais.
Reklama
3. Tada paprikas supjaustome nedidelėmis juostelėmis
4. Po to pievagrybius supjaustome grežinėliais.
5. Paskui viską pakepiname aliejuje.
6. Bebaigiant kepti pilame kečupą-pomidorų padažą ir vandenį, kad būtų skysčiau, dar šiek tiek patušiname.
7. Uždengtą daržovių troškinį paliekame visiškai atvėsti.
8. Po to silkę supjaustome nedideliais gabaliukais.
9. Silkę sumaišome su daržovių troškiniu. Galima ir nemaišyti, o tiesiog patiekti toje pačioje lėkštėje. Kiekvienam valgytojui kaip labiau patinka. Pasilepinkit tobula silke!
D alia
Nuostabiausia, skaniausia silkė paruošta tokiu būdu!!!
Atsakyti
D alia
Atsakyti
Greta
Atsakyti