Morkų ir apelsinų uogienė

2018-08-29 Autorius WorldRecipes.lt

Morkų ir apelsinų uogienė

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • morkų: 2
    • apelsinų: 4
    • cinamono: 1 šaukštelio
    • "Dansukker" uogienių cukraus: 500 gramų
    • muskato riešuto: 1 šaukštelio
    • imbiero: 0,5 šaukštelio
    • vandens: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių morkas nuskutame bei sutarkuojame bulvinės tarkos pagalba. Apelsinus nulupame bei ganėtinai smulkiai supjaustome.
  2. 2. Tuomet morkas bei apelsinus sudedame į puodą, supilame uogienių cukrų, įberiame cinamono, muskato riešutų ir imbiero. Įpilame vandens.
  3. Reklama
  4. 3. Kaitiname kol užvirs bei ant mažos ugnies verdame maždaug 20 minučių. Po to nugriebiame putas bei supilstome į stiklainius.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau uogienių receptų rasite: Uogienės.