Naminė storapadė pica

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Mieles ištirpinkite su cukrumi. Po to suberkite druską ir supilkite šiltą pieną.
  2. 2. Pilkite aliejų ir berkite persijotus miltus (kad tešla būtų puri). Minkikyte kol nelips prie rankų.
  3. Reklama
  4. 3. Palikite tešlą 30 minučių pakilti. Per tą laiką susipjaustykite visus ingredientus.
  5. 4. Kai tešla pakilo dar paminkykite ir formuokite norima forma (aš kepiau per visą skardą).
  6. 5. Padarius formą ją subadykite šakute ir aptepkite aliejumi. Tada pašaukite į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros ir kepkite 5 minutes.
  7. 6. Kai apkepa ištepkite karštą padą sviestu (arba aliejumi). Dėkite pomidorų padažą, ištepkite, barstykite sūrį (tik kad pasidengtu padas) ir dėkite ingredientus kaip norite.
  8. 7. Pabaigoje reikia užbarstyti likusiu sūriu ir uždėkite majonezą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje (200 laipsnių temperatūroje) maždaug 30-40 minučių. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau picos receptų rasite: Picos.
Pica su ananasais ir krevetėmis
(2)
Pica su baklažanais ir kalakutiena
(1)