Naminiai saldainiai "Karvutė" be kenksmingų priedų. Vaikai dievina!

Minkšti, švelnūs bei itin gardūs naminiai saldainiai, kvepiantys kondensuotu pienu ir labai primenantys senuosius "Karvutės" saldainius. 

Ingredientai

    • cukraus: 400 gramų
    • sviesto: 100 gramų
    • kiaušinių: 3
    • kakavos: 1 valgomojo šaukšto
    • miltų: 3 šaukštų
    • pieno: 2 stiklinių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome visus ingredientus ir verdame viską 20 minučių.
  2. 2. Po to supilame masę į formą.
  3. Reklama
  4. 3. Leidžiame saldainiams sukietėti.
  5. 4. Paskui supjaustome griežinėliais arba norima forma. Lepinamės!

Rita Petrauskienė

Sveiki. Saldainių gamyboje patirties daug neturiu, tad viską dariau tiksliai pagal receptą. Manau čia plikyto kremo receptas.. Niekaip nekietejo, vyriau apie 40min, kol apkepinėti pradėjo. Gavosi apkepes kugelis.. Fee.. Apie skonį nekalbėsiu..Tikrai neverta buvo tiek pastangų ☹️
Atsakyti
Naminiai saldainiai "Karvutė" be kenksmingų priedų. Vaikai dievina!

Gerda

Bet rašo 20min virt reik

Idomu

Kas tokias kliurkas liepe daryti? Juk tokiu instrukciju recepte nera....

Kamilė.

O aš ką tik dabar pasiruošiau pasigamint ir užkliuvo akis ties komentaru, labai gerai, kad perskaičiau ir jau noras pasigaminti skaniuosius saldainius prapuolė.
Atsakyti

Lina Ališauskienė

O, kaip su kiaušiniais, ir juos kartu virti, kas iš jų gausis? Kaip ir pakomentavo"apsvilęs pyragas" ar ne. Kas atsakys?
Atsakyti

Gal

Aš buvau pasigaminus sio recepto bet man niekaip nesukietėja nors viska dariau pagal instrukcija ir buvo parasita kad tusi sukietėti
Atsakyti

Dovilė

Foto neatitinka recepto, košė, nekietėja.
Atsakyti

Lora

Reikia labai ilgai virti

Edgaras

Vėjus rašo dedi pieno ir beveik tiek pat sukraus ir verdi tol kol paruduoja dar truputi galima sviesto ir viskas verda kokia val ar kiek ant mažos liepsnos ir viskas gaunasi
Atsakyti

Morta

Labas. Išviriau, sunaudosiu, bet panašu į kremą, o ne saldainius.
Atsakyti

Mergina

15 šaukštų cukraus 5 šaukštai grietinės 50g sviesto Cukrų ir grietinė verdi ant vidutinio stiprumo kaitros, žinoma maišyti reikia kai pradės keistis-ruduoti deti sviestą, virkit iki tamsesnės tik neperdaug rudos spalvos, geriau būtų ant kepimo popieriaus išpiti ir paskleisti kai sukietės bus lengviau sulaužyti Vaikystės saldainiai, puodų pridegindavom daug🙈🙈🙈
Atsakyti

Regina

Nereikia nei miltu , nei kiausiniu.. jei norite kakavos skonio dedat kakavos, Galima virti : puse grietineles ir puse pieno, gaunasi trapesni ne tasus saldainiai ( vaikystes skanumynas)
Atsakyti

Vaikystė

Kaime mama virdavo taip: pasukas natūralias, cukrų virdavo ilgai apie valandą, o kai pritrukdavo kantrybės, įdėdavo krakmolo. Išpildavo į blėką, supjaustydavo ir gaudavosi super karvutė. Proporcijų nepamenu.
Atsakyti

S.A.

Įmeti į puodą kondensuoto saldaus pieno dėžutę ir palieki virti pora valandų. Atšaldai ir skonis kaip karvučių. Jokio vargo ir visuomet puikus rezultatas.
Atsakyti
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške
(9)