sviestiniai sausainiai: 360 gramų (Gaidelio ar Selgos, gali būti karamelinio skonio)
sviestas: 180 gramų
sūrūs skrudinti žemės riešutai: 200 gramų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje ant mažos ugnies ištirpinkite sviestą, nuimkite nuo ugnies. Tuomet sudėkite Rududu bei išmaišykite iki vienalytės masės (kad visai neliktų gumuliukų). Įdėkite riešutus bei išmaišykite (galite palikti saują riešutų pyrago viršui pabarstyti).
2. Tada sausainius smulkiai sulaužykite, išpilkite ant jų sviesto bei Rududu masę, išmaišykite. Formą išklokite maistine plėvele arba tiesiog kepimo popieriumi, joje paskirstykite tešlą, šaukštu truputį suspauskite, išlyginkite paviršių, jei palikote riešutų pabarstykite pyrago viršų.
3. Galiausiai palikite šaldytuve, kad sustingtų ir skanaukite!