1. Pradžioje sausainius sulaužome, įberiame razinas, išmaišome. Kambario temperatūros sviestą išplakame su saldintu sutirštintu pienu (plaktuvo pagalba).
2. Tuomet į "Rududu" įpilame 50 mililitrų grietinėlės, išplakame plaktuvu. Į "Rududu" bei grietinėlės mišinį, įpilame sviesto ir saldinto sutirštinto pieno mišinį (beriame kakavą, jei norisi), išmaišome.
Reklama
3. Tada supilame likusią grietinėlę, išplakame iki vientisos masės. Užpilame ant sausainių su razinomis, gerai išmaišome šaukštu.
4. Po to dedame į tortinę nuimamais šonais, išlyginame paviršių, dedame į šaldytuvą 2 valandoms. Glajui skirtą grietinėlę pakaitiname, kol užvirs, nuimame nuo ugnies, sudedame sulaužytą šokoladą, po minutės išmaišome, pilame ant torto.
5. Iš šaldytuvo išimtą tortą užpilame glajumi, dedame vėl į šaldytuvą maždaug 4 valandoms. Skanaujame!
Rosita
Atsakyti