Šis vegetariškas nesaldus pyragas gaunasi gaivus, pikantiškas ir labai skanus, su lengvu prieskoniu. Jo didžiulis privalumas yra tas, kad jis skanus ir šiltas, ir jau atvėsęs.
Šį kartą į kompaniją, varškei pagardinti ir skoniui sustiprinti pakviečiau ožkos sūrius. Jūs galite pasirinkti ir kitus sūrius, bet aš gamindama puskietį sūrį "Bandukė" sutarkavau bei įmaišiau į varškės masę, o o kitais dvejais minkštais rūgštiniais sūriais "Juodasis kvadratas" bei "Kvadratinis apelsinas", pabarsčiau jau iškeptą dar karštą pyragą, kad jie šiek tiek patirptų. Šių sūriu aš įsigijau "Vilkyškių krautuvėlėje", bet tikiuosi, kad galima rasti ir kitus.
Tik tuomet, kai mes nusprendžiame, kad laikas paragauti naujų skonių, tada atrandame juos pačius geriausius. Šis patiekalas būtent toks!