Labai džiaugiuosi, kad Lietuvos vis lengviau yra nusipirkti kokybiškos jautienos. Ir tokių vietų tik daugėja. Šiam patiekalui taip pat yra būtina rinktis tik kokybišką jautieną iš specializuotų mėsos parduotuvių, kad jautienos šonkauliai būtų sultingi. Jei mėsa nėra kokybiška, iškepusi ji gali būti vis tiek labai kieta, kad ir kaip gerai tu ją paruoši. Tiems, kam gaila išleisti labai daug ant jautienos turiu vieną patarimą. Geriau valgyti ją rečiau, bet kokybiškesnę, nei dažniau, bet "lievą".
Gaminant šį patiekalą reikia susiruošti viską iš vakaro, o kitą dieną tik iškepti ir mėgautis nuostabiu patiekalu. Būtinai pamėginkite.
Šį receptą nusižiūrėjau Beatos laidoje ir mūsų šeimai labai tiko ir patiko.