Tai yra mano patys geriausi grikių kotletai su morkomis (kitų Lietuvoje vadinami - grikainiai), kai nesinori mėsos. Jie itin paprasti, bet tuo pačiu labai skanūs!
6. Visus ingredientus sumaišykite. Kepkite keptuvėje kotletukus iš abiejų pusių. Skanaukite!
7. Pastebėjimas: Aš pati prie jų pasigaminau štai tokį padažiuką iš natūralus jogurto, agurko, žiupsnelio ciberžolės, krapų bei druskos. Viską sumaišiau. Agurkų dėjau pagal savo norimą padažo tirštumą (kiekvienam skirtingai).
ASTA GAVRILCIKIENE
Kepu grikių kotletus, tik jų neverdu, neblenderiuoju.Užplikau verdančiu vandeniu (prieš tai juos išplovusi šaltu, po to karštu vandeniu) ir palieku brinkti.
Po to visa eiga panaši...
Atsakyti
Julija
Aš taip pat ne blenderiuoju, o valgome su grybų padažu. Jūsų taip pat labai skanus pasažas.
Atsakyti
ASTA GAVRILCIKIENE
Atsakyti
Julija
Atsakyti