1. Pirmiausia svogūną supjaustome pusžiedžiais, pabarstome druska, cukrumi ir užpilame karštu vandeniu. Gerai išmaišome, įpilame aliejaus, acto bei paliekame pastovėti maždaug 10-15 minučių. Taip pat galite pamarinuoti ir paprikas, bet tai nėra būtina.
2. Tuomet pasiruošiame kitus ingredientus: sūrį sutarkuojame, krapus susmulkiname, truputį pasmulkiname džiovintus pomidorus bei paprikas (jei jos stambios).
3. Po to duonos riekeles apkepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai duona apskrunda iš abiejų pusių, ant karštos vienos riekelės tepame padažą (pagal skonį - adžiką arba indiško skonio Tikka masala), dedame džiovintus pomidorus, paprikas ir pamarinuotus svogūnus. Viską gausiai pabarstome sūriu, užberiame krapų ir užvožiame sumuštinį kitu duonos gabaliuku. Truputį paspaudžiame. Skanaujame!