1. Iš pradžių paruošiame 15 gramų želatinos, tokiu santykiu, kaip nurodyta ant pakuotės (tik su trupučiu mažiau vandens). Kitą dalį želatinos įmaišome į iš persikų indelio nupiltą sirupą (sirupą naudojame tik iš vieno indelio).
2. Tuomet sausainius sutrupiname. Sviestą išlydome bei supilame ant sausainių. Viską gerai išmaišome bei sukrečiame ant formos dugno. Sausainius paspaudžiame rankomis, kad geriau sukibtų gaminamas padas. Įdedame į šaldytuvą stingti.
Reklama
3. Tuo tarpu, želatiną, iš pirmos stiklinės, maišydamos kaitiname tol, kol želatina nebelimpa prie šaukštelio (neužviriname). Atvėsiname.
4. Tada cukrų, grietinėlę bei vanilinį cukrų maišome kol ištirps cukrus. Sudedame varškę bei maišome iki vientisos masės. Po to įmaišome atvėsintos želatinos bei persikų gabalėlius. Visą tą masę supilame ant sausainių bei dedame į šaldytuvą maždaug 1-2 valandoms.
5. Paskui, kaitiname sirupą sumaišytą su želatinu, kol pasidarys vientisas skystis (neužviriname). Persikus supjautome riekelėmis bei sudedame juos ant varškės pyrago.
6. Ant viršaus atsargiai supilame sirupą maišytą su želatinu bei vėl dedame į šaldytuvą maždaug 2-3 valandoms. Skanaujame!
7. Rekomendacija: Daugiau nekeptų pyragų receptų rasite: Nekepti pyragai.