raudonėliai: 1 šaukštelis džiovintų arba 1 šaukštas šviežių
sūris: 400 ml (tarkuotas)
raudonėliai: švieži (papuošimui)
Recepto paruošimas
1. Mieles ištirpinkite šiltokame vandenyje. Įpilkite aliejaus, įberkite druskos ir miltų. Gerai išmaišykite, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30-40 minučių, kad tešla pakiltų. Svogūną supjaustykite griežinėliais, paprikas – juostelėmis. Nusunkite konservuotus ananasus. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite kubeliais supjaustytą vištienos filė.
2. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros. Tešlą iškočiokite ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Aptepkite padažu. Uždėkite svogūno, ananasų, paprikų ir vištienos gabalėlius. Apibarstykite raudonėliais ir sūriu. Tegu pastovi 10 minučių, kad dar iškiltų. Kepkite 15 minučių. Papuoškite šviežiais raudonėliais ir patiekite.