Dižono arba kitokios garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Sudėkite pomidorus, svogūnus, bazilikus ir petražoles į didelį dubenį.
2. Išpilkite aliejų nuo tuno. Sumaišykite tuną su raudonojo vyno actu ir garstyčiomis.
Reklama
3. Sudėkite visą tuną į salotas. Taip pat sudėkite likusius ingredientus ir švelniai viską pamaišykite.
4. Patarimas: Susukite pagamintas salotas į tortiliją. Apibarstykite skaniu sūriu. Susukite ir skrudinkite 2-3 minutes. Gausis dar vienas labai skanus patiekalas!
5. Rekomendacija: Daugiau tuno salotų receptų rasite: Tuno salotos.
Vilma Kriaučiūnienė
Vienos skaniausių tuno salotų mūsų šeimai :) Lengva pagaminti ir pačios salotos ganėtinai gaivios.
Atsakyti
Odeta
Labai skanios salotos, aš dar dėjau puse gvajavos vaisiaus. Pastebėjimas: labai svarbu (žinoma pagal kiekvieno skonį) pasirinkti kokybišką tuno gaminį. Aš dėjau tuną alyvuogių aliejuje.
Atsakyti
Vilma Kriaučiūnienė
Atsakyti
Odeta
Atsakyti