Raugintų kopūstų troškinys su karšto rūkymo dešrelėmis, bulvėmis ir grietine

2021-01-25 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Raugintų kopūstų troškinys su karšto rūkymo dešrelėmis, bulvėmis ir grietine
Galiu prisipažinti, kad esu ganėtinai didelė troškinių mėgėjai. Viskas dėl labai paprastos priežasties, visus ingredientus sudedi į puodą, patroškini, palauki ir patiekalas paruoštas. Troškinių galima prisigaminti nuo pačių paprasčiausių iki labai prabangių. Šį kartą noriu pasidalinti raugintų kopūstų troškiniu su dešrelėmis ir bulvėmis, kurį pagaminti beveik visai nieko nekainuoja, o rezultatas labai geras. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiau raugintus kopūstus pakiškite po šalto vandens srove ir nuplaukite, šitaip pradings dalis rūgšties.
  2. 2. Tada kopūstus užpilkite vandeniu ir statykite puodą ant viryklės, leiskite užvirti.
  3. Reklama
  4. 3. Per tą laiką, nuskuskite bulves.
  5. skutamos bulvės
  6. 4. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais.
  7. bulvės supjaustytos kubeliais
  8. 5. Karšto rūkymo dešreles taip pat supjaustykite kubeliais.
  9. 6. Tuomet kelias minutes bulves apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje ir sudėkite į suminkštėjusius kopūstus.
  10. 7. Kai jau bulvės artėja link išvirimo pabaigos, sumeskite paskrudintas keptuvėje dešreles ir viską pagardinkite aštriu pomidorų padažu ir grietine.
  11. 8. Galima įdėti ir savo mėgstamiausių prieskonių, bet man pačiai reikėjo tik druskos.
  12. 9. Nenoriu labai girtis, bet šis troškinys gavosi tikrai labai skanus. Pasimėgaukite ir Jūs!
  13. raugintų kopūstų troškinys su dešrelėmis ir bulvėmis

Daina

Man tai trūksta čiobrelių, kmynų, morkų...
Atsakyti
Jautienos troškinys su bulvėmis
(2)
Airiškas avienos troškinys
(1)
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)