1. Tešla: Miltus pabeiame ant lygaus paviršiaus, padarome duobutę, įmušame kiaušinius, beriame druskos, viską gerai sumašome, turi gautis trupinukai.
2. Tuomet pilame aliejų ir minkome. Pilame truputį vandens, kad tešla taptų lengvai minkoma. Visa ravioli tešlos paslaptis yra minkyme. Reikia minkyti mažiausiai 5 minutes o idealiausia ir visas 10 minučių. Tešla turi gautis tokia, kaip pavaizduota nuotraukose žemiau. Paliekame ją pastovėti, įsukusios i maistinę plėvelę maždaug 60 minučių.
Reklama
3. Įdaras: Įdarą, galite daryti, kokio tik norisi. Aš pasirinkau kiaulienos/jautienos faršu ir džiovintais baravykais. Grybus išmirome, išverdame bei supjaustome mažais kubeliais. Į mėsos faršą dedame džiovintą raudonėlį, truputį čiobrelio, druskos, smulkiai kapotų svogūnų ir česnakų.
4. Po to tešlą padaliname į keturias dalis. Kiekvieną dalį iškočiojame kaip tik įmanoma ploniau. Dedame pasiruoštą įdarą. Kraštus aptepame vandeniu bei dedame kitą tešlos lakštą. Gerai užspaudžiame kraštus, kad įdaras neišbėgtų bei išspaudžiame norimą formą.
5. Paskui užviriname vandenį, pasūdome bei verdame maždaug 10 minučių. Patiekiame su savo mėgstamu padažu. Skanaujame!