2. Tada morkas nuskuskite bei susmulkinkite norimo dydžio gabaliukais. Žirnelius, jei jie šaldyti, atšildykite.
Reklama
3. Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais bei pabarstykite mėgstamais prieskoniais.
4. Tuomet dubenėlyje sumaišykite lygiomis dalimis krakmolą bei vandenį (pvz. L 5 šaukštai krakmolo ir 5 šaukštai vandens).
5. Keptuvėje įkaitinkite didesnį kiekį aliejaus.
6. Vištienos gabaliukus nardinkite į krakmolo tešlą bei po vieną dėkite į įkaitintą aliejų apskrusti. Šitaip iškepkite visus gabaliukus.
7. Po to kitoje keptuvėje, šlakelyje aliejaus pakepinkite svogūną bei morkas.
8. Kai jau daržovės suminkštėja, į šią keptuvę berkite iškeptą vištieną bei žirnelius. Pakepkite dar maždaug keletą minučių vis pamaišydami, o tuo tarpu pasidarykite padažą: dubenėlyje sumaišykite po 1 valgomąjį šaukštą krakmolo, vandens, sojos padažo bei cukraus ir 3 valgomuosius šaukštus gero pomidorų padažo (ne kečupo).
9. Šį paruoštą padažą pilkite į keptuvę su vištiena bei daržovėmis ir gerai išmaišykite. Kai tik padažas padengia keptuvės turinį - išjunkite ugnį bei patiekite. Labai gardu valgyti su virtais ryžiais. Skanaus!
Aušra
Atsakyti