1. Vištos ir putpelių kiaušinį verdame 3 minutes ir dedame į šaltą vandenį. Kiaušiniai turi būti skystu tryniu. Salotas nuplauname, nusausiname, suplėšome mažesniais gabalėliais ir dedame į dubenį.
2. Ančiuvius, kaip ir krapus ir petražoles pasmulkiname, česnaką sutriname spaustuvu, dedame smulkintą vištienos kiaušinį, pusę parmezano sūrio, pilame alyvuogių aliejų, citrinos sulčių, worčesterio padažą, paskaniname druska, pipirais ir viską sumaišome. Ant salotų lapų dedame griežinėliais pjaustytus putpelės kiaušinius, krutonus, ančiuvių apliejame pagamintu padažu su krapais petražolėmis, česnaku ir worčesterio padažu, atsargiai išmaišome.
3. Salotas tiekiame iš karto, tik pagaminus kitaip krutonai prisigers padažo ir suminkštės. Į lėkštes sudėtos salotos pabarstomos likusiu parmezano sūriu. Skanaus.