grietinės: 500 gramų (arba 300 gramų natūralaus jogurto ir 200 gramų grietinės)
grietinėlės: 200 mililitrų
vanilinio cukraus: 2 šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sutrupiname sausainius bei sutarkuokite chalvą. Užpilame grietinės bei gerai išmaišome. Pyrago masę sukrečiame į silikoninę arba maistine plėvele arba kepimo popieriumi išklotą paprastą kepimo formą. Tada dedame į šaldytuvą bent kelioms valandoms.
2. Po to grietinėlę išplakame su vaniliniu cukrumi bei aptepame išimtą pyragą. Mėgaujamės:)
Reklama
3. Pastebėjimas: Papuošti galite uogomis, supjaustytais vaisiais arba šokolado drožlėmis (arba pagal savo fantaziją). Į pyrago masę taip pat, jeigu norisi, galite įdėti sutarkuoto banano.