1. Iš pradžių pašalinkite cukinijų sėklas bei žievę, nupjaukite kotelius.
2. Tuomet sutarkuokite nestambiai, sūdykite pagal savo skonį.
Reklama
3. Gerai permaišykite ir palikite maždaug 10 minučių.
4. Susmulkinkite blenderyje duoną iki trupinių.
5. Česnaką išspauskite.
6. Cukinijų minkštimą gerai išspauskite, kad pašalintumėte sultis.
7. Tada į išspaustą cukinijų minkštimą dėkite duonos trupinius, česnaką bei kiaušinius.
8. Berkite pipirų ir gerai išmaišykite.
9. Po to iš gautos masės formuokite norimo dydžio kotletus (rekomenduotina nelabai didelius) ir apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai pagelsta.
10. Tokius kotletus rekomenduoju patiekti su grietine. Be to, jie labai gardūs ne tik iškart pagaminti, kol dar šilti, bet net atvėsę. Skanaus!