Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragas su aguonomis | Receptas

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragas su aguonomis | Receptas
Jeigu mėgstate aguonas, tai šis pyragas bus tikras gėris ir atradimas. Jam pagaminti užtruksite visai nedaug laiko, nes orkaitė atliks visą darbą už Jus. Po to galėsite mėgausitės nuostabiu pyragu, skoniu primenančiu net šimtalapį. ;) Už tokius greitus receptus reiktų padėkot sluoksniuotai mielinei tešlai, ji tikrai gelbėja.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • sluoksniuota mielinė tešla: 5 lapelių
    • lydytas sviestas: ~8 valgomųjų šaukštų
    • cukrus
    • aguonos
    • miltai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje atšildome tešlą. Ant stalo truputį užberiame miltų bei pakočiojame tešlos lapelį.
  2. 2. Tuomet patepame ~1,5 valgomojo šaukšto lydyto sviesto, pabarstome pagal skonį cukraus bei aguonų. Susukame į volelį bei supjaustome norimo dydžio ritinėliais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada apskritą kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi bei išdėliojame ritinėlius palikdami truputį vietos, nes kepdami jie išsipūs.
  5. 4. Galiausiai kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 60–90 minučių (arba kol gražiai paruduos). Skanaujame!
  6. sluoksniuotos mielinės tešlos pyragas su aguonomis
  7. 5. Rekomendacija: Daugiau pyragų su aguonomis receptų rasite: Pyragai su aguonomis.